Large dsc 03331

Кава з кардамоном

Автор: Альона Кондратюк Дата публікації: Коментарі: 0

Для приготування кави з кардамоном знадобляться такі інгредієнти:

  • чиста вода - 90-100 мл
  • кардамон - 2 зернятка
  • мелена кава - 2 ч. ложки
  • цукор - за смаком

Мелену каву, цукор і злегка роздавлені зерна кардамону насипаємо в турку. Наливаємо туди чисту холодну воду і ставимо на повільний вогонь. Відразу, коли побачите на каві білу плівку, турку треба зняти з вогню і поставити її назад через 5-7 секунд. Цю процедуру можна повторити 2-3 рази, не допускаючи закипання. Після цього накриваємо каву кришкою, щоб вона настоялася. Через кілька хвилин можна приступати до розпивання ароматної кави.