Який чай пити восени?

Автор: Альона Кондратюк Дата публікації: Коментарі: 0

Осінній чай - найкращі ліки від хандри!

З настанням осені в наше життя приходять дощі і холод, на душі стає сумно і, як наслідок, настає осіння депресія. Що ж з цим робити? Звичайно, боротися за допомогою наших незамінних друзів - натуральних і смачних напоїв. Всі ми знаємо, що хороший чай хороший в будь-яку пору року. Але у осені свої правила. Є чинники, які в будь-якому випадку будуть впливати на наше самопочуття.

Фактор 1: дефіцит сонця

В осінні місяці сонце балує нас все рідше, його тепло стає все менш відчутним. Всім відомо, що сонячне світло дарує енергію нашій нервовій системі, у людини з'являється відчуття бадьорості і бажання працювати. А чи знали ви, що кожен сорт чаю приносить свою користь і свої позитивні зміни в ваш настрій? Відмінний заряд бадьорості замість сонячного світла може дати зелений чай:


Фактор 2: настали холоди

Після теплий літніх днів, наш організм погано реагує на різкі зміни клімату. Імунітет слабшає, сили покидають. Єдине, чого хочеться - це загорнутися в теплий плед і залишитися вдома, згорнувшись калачиком на дивані. Але справи ніхто не відміняв. Тому на допомогу нам приходять теплі светри і шарфи, ну і, звичайно - зігріваючі чаї:


Фактор 3: дефіцит вітамінів

В осінньо-зимовий період ми часто схильні до простудних захворювань. Причиною може бути не тільки переохолодження або віруси, але і ослаблений імунітет. Щоб наповнити організм достатньою кількістю корисних речовин, потрібно зміцнювати його корисними продуктами. Наприклад, чаєм:


Пийте смачний чай і будьте здорові!

Долучайтесь до наших спільнот в соцмережах
, щоб бути завжди в курсі всіх наших новин та пропозицій:

Інстаграм - https://www.instagram.com/kavaza.com.ua
Фейсбук - https://www.facebook.com/kavaza.com.ua
Viber-спільнота - https://invite.viber.com/?g2=AQAvqxd8GEFyQEuDguqjO5HdvZfB64H1u9F2D2sDjVKgZN3Zvcpy3vR5SfZITJsb

Ми зажди раді Вас бачити!))))