5 причин відмовитися від чаю в пакетиках

Автор: Альона Кондратюк Дата публікації: Коментарі: 0

Обережно: чай в пакетиках!

Все ще користуєтеся такими зручними і швидкими чайними пакетиками? Сьогодні ми постараємося раз і назавжди відбити у вас бажання купувати пакетований чай! Якщо, звичайно, те, що знаходиться всередині пакетика можна назвати чаєм).

  1. Для виробництва використовується сировина найнижчої якості - так званий чайний пил, залишки від виробництва листового чаю, які не промиваються через дуже маленькі розміри.
  2. Щоб надати цьому сміттю товарний вигляд, додається барвник, який хочете: потрібен чорний чай - будь ласка, зелений - і такий можемо, квітковий - немає проблем! І аромат який хочете, і смак - все коригується прогресивною хімічною промисловістю.
  3. "Чай" і сам чайний пакетик містять в собі шкідливі і навіть небезпечні для здоров'я людини речовини: мінімум чотири типи пестицидів, антрахінон, афлатоксин, фтор, хлор, пластик тощо.
  4. Купуючи чай в пакетиках, ми завдаємо шкоди не тільки здоров'ю, а й природі. Чайний пакетик не переробляється, його не скласти ні в пластик, ні в папір. Сам пакетик містить термопластикове волокно, яке розкладається десятки років. Тобто таке сміття йде на сміттєвий полігон.
  5. Чайні пакетики коштують набагато дорожче, ніж звичайний листовий продукт. Справа в тому, що виробник підвищує ціну на чай в пакетиках через витрати на самі пакетики.

Також листовий чай можна заварити декілька разів і в результаті отримати як і раніше виражений смак, чого не можна сказати про пакетований чай. Справжній якісний листовий чай - це цілий всесвіт смаків і ароматів, його різноманітність воістину вражає. У світі відомо понад 1500 сортів чаю, у нас в магазині "KAVAZA" ви знайдете кращі сорти червоних/чорнихзеленихтрав'янихсвітлих і темних улунівпуерів шу і шен, а також чаїв з добавками ягід і фруктів, які ми відбирали для вас зі знанням справи і всією нашою теплотою.

Тому якщо ви хочете бути здоровим, не піддавайтеся спокусі заощадити дві-три хвилини за допомогою пакетика чаю, пийте листовий чай з керамічної чашки - а не помиї з пластикового стаканчика. Приємного вам чаювання!

Долучайтесь до наших спільнот в соцмережах, щоб бути завжди в курсі всіх наших новин та пропозицій:

Інстаграм - https://www.instagram.com/kavaza.com.ua
Фейсбук - https://www.facebook.com/kavaza.com.ua
Viber-спільнота - https://invite.viber.com/?g2=AQAvqxd8GEFyQEuDguqjO5HdvZfB64H1u9F2D2sDjVKgZN3Zvcpy3vR5SfZITJsb

Ми зажди раді Вас бачити!))))