Чаювання зі смаком! Або які спеції доречні в чашці чаю?
⠀
Додавати спеції в чашечку звичайного чаю - дуже цікава гастрономічна пригода. Давайте спробуємо?
⠀
Імбир - додасть до чаю приємної гостроти, пряний запах і значно посилить його зігріваючий ефект.
⠀
Гвоздика - бездоганна пряність, якій вдалося поєднати благородство давнього походження, насичений і неповторний смак, цілющі властивості і доступну вартість.
⠀
Шкірка апельсина - аромат апельсинової шкірки розслабляє та допомагає швидше заснути в холодні вечори.
⠀
Перець Чілі - чудовий напій з зігріваючим ефектом, відрізняється незвичайним ароматом і пекучим смаком.
⠀
Аніс - підійде для тих, кому подобаються солодкуваті гострі аромати.
⠀
Базилік - дає напою сильніший аромат, навіть гостроту.
⠀
Фенхель - має м'який, нейтральний смак і аромат з ледь помітною і тому приємною гіркуватістю.
⠀
Коріандр - має солодкий, терпкий смак, надає охолоджуючу дію.
⠀
Бадьян - дає солодкий аромат, який в поєднанні з корицею і кардамоном дозволяє отримати чудовий букет.
⠀
Кориця - створює оригінальний смак, в якому чітко простежується аромат прянощів, природна солодкість і хвилююча свіжість.
⠀
Кардамон - чай з ним по запаху буде нагадувати здобу.
⠀
Ваніль - найсмачніший запах з усіх солодких ароматів.
⠀
Вдалих вам експериментів!