Large dsc 1505 1

Як визначити характер людини по каві, яку вона п'є

Автор: Альона Кондратюк Дата публікації: Коментарі: 0

Вчені донині продовжують суперечки про те, корисний чи шкідливий такий напій, як кава. А також про те, яка кількість випитої кави не може завдати шкоди організму людини. Але як же важко відмовити собі вранці в чашечці хорошого, підбадьорливого, і такого ароматного напою. Кава насправді прекрасно бадьорить, сприяє розумовим здібностям і концентрації уваги.

А ще за допомогою кави можна поворожити на кавовій гущі, щоб передбачити майбутнє. До того ж, зовсім недавно психологами була виявлена ​​ще одна цікава подробиця про цей напій. Як виявилося, з того виду кави, яку п'є людина, можна визначити її характер:

  • Любителі еспресо в більшості своїй - це дуже реалістичні, часом в чомусь навіть консервативні люди. У своїх висловлюваннях вони прямолінійні, а в прийнятті рішень одноосібні. Порад такі люди ні у кого не просять, а знаходять і приймають рішення згідно тільки своїм поглядам і принципам. Люблять класику, строгі костюми і дорогі автомобілі, затишок і комфорт.
  • Американо віддають перевагу раціоналісти. Ці люди люблять життя в абсолютно всіх його проявах. Вони все завжди і всюди встигають, при цьому нікуди не поспішають. Свій час любителі американо організовують правильно, саме завдяки цій своїй межі вони і добиваються чималих успіхів як в особистому житті, так і в кар'єрі. Їм дуже подобається бути в суспільстві, найчастіше ці люди ведуть богемний спосіб життя. Але при цьому, жити вони вважають за краще на околиці міста, а не в центрі, або хоча б в якомусь дуже тихому дворику, де можна накопичити побільше енергії для наступних гучних днів без суєти і поспіху.
  • Капучино - це напій для справжніх романтиків. Цей вид кави вважають за краще всі мрійники, що витають постійно в хмарах, які зайняті будівництвом повітряних замків. Люди ці дуже добрі, з відкритою душею. Найбільше вони цінують у відносинах між людьми людяність, а брехню щиро ненавидять. Велику частину часу воліють проводить десь на природі, ближче до води. Там вони можуть спокійно віддаватися своїм мріям і поїдати улюблені ласощі.
  • Латте - це кава для самих товариських людей, що володіють прекрасним почуттям гумору. Їх найчастіше називають душею компанії. Свої вихідні, а також часом і вільні вечори вони проводять на різних гучних, веселих вечірках. Обожнюють запальні танці, а не ритмічні і спокійні. Люблять обідати і вечеряти в ресторанах. Користуються колосальним попитом у протилежної статі, проте це не завжди розуміють оточуючі їх люди.